x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

How?

Kringlopen sluiten – mogelijkheden ontsluiten 

Een wereld met een gesloten energie-, water- en voedselkringloop. Met slim en efficiënt hergebruik van grondstoffen in plaats van afval en uitstoot. En met ademruimte voor mens, dier en plant. 

Een onbereikbaar vergezicht? Nee! Wij geloven dat het noodzakelijk is dat we dit gezamenlijk voor elkaar krijgen, en we zijn ervan overtuigd dat we het kúnnen.

 

Wij geloven in de kracht van zelf organiserend vermogen van gemeenschappen. Die kracht wordt groter naarmate de schat aan kennis en informatie groter wordt.

 

Wij staan voor ontwerpen en samenwerkingen die deze kracht versterken en verder ontwikkelen. En die initiatiefnemers en gemeenschappen de ruimtelijke middelen bieden om de samenhang tussen systemen zoals elektriciteit, warmte, water, grondstoffen en voedsel beter te benutten. Ondersteund met cijfers, kennis en op basis van eigen en bestaand onderzoek. We hebben daarbij de overtuiging dat samenwerken aan de leefomgeving gemeenschappen hechter en veerkrachtiger maakt.

 

Zo zijn we wijken dorpen en overheden van dienst bij het dichterbij brengen van effectief gesloten kringlopen, duurzame leefwijzen en regie over de eigen leefomgeving.

 

ONZE PROJECTEN

ONZE PARTNERS